Be / KijelentkezésCzárt András Blogja - Linkek: Fotósok

Weboldalak, ahol Fotósok weboldalait, galériáit, portfólióit és blogjait találhatjátok:Szabó Sándor amatőr fotós honlapja! PDF Nyomtatás E-mail

http://www.szabosandor.gportal.hu/
Szörnyű képek egy iszonyatosan sz*r weboldalon tálalva. Kíváncsi lennék hogy van-e még olyan rokon aki nem írt bele a vendégkönyvbe, meg hogy tudja-e a sok képrendelést teljesíteni. Merthogy itt olyat is lehet. :) Hajrá Sanyi, csak így tovább! :) :)

 
Fejes László Oldala PDF Nyomtatás E-mail

http://www.fejesphoto.hu/
Fejes László fotósbarátom weboldala. A lapján megtalálhatod azt, amit egy fotósweblapnak tartalmaznia kell: Egy oldal önmagáról és felszereléséről, jövőbeli tervei, linkek, és persze az elmaradhatatlan fotógalériák. Klikkelj, csak aztán el ne felejts visszatérni. :)

 
Békei Barbara "Balibi" Portfóliója PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 16
ElégtelenKitűnő 

http://balibi.gportal.hu/
Békei Barbara fotós weblapja. Tessék a linkre kattintgatni, a fotóira pedig rákattanni. :) Ha az a kérdésed, hogy mit találhatsz a weblapján, akkor a válaszom az lesz, hogy a gyönyörű verseit, izgalmas & érdekes & művészi fotográfiáit, egy linktárat, továbbá a vendégkönyvet ahol le tudod írni hogy mennyire tetszettek a képei / versei / weboldala.

 
Glabowsky Weboldala PDF Nyomtatás E-mail

http://www.glabowsky.hu/
"Glabowsky" becenevű fotósbarátom weboldala, weblapján megtalálhatjátok képeit, rengeteg linket, fórumot és híreket.

 
Bedő Kornél Weboldala PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

http://www.bedokornel.hu/
Ki Ő?: Fotós-barátom, Compur Fotóklub elnöke, Tanár, Természetfotós. A weboldalán megtekinthetitek fotóit, illetve publikációit, cikkeit.

 
Andrzej Dragan portfóliója PDF Nyomtatás E-mail

http://andrzejdragan.com/
Andrzej Dragan elgondolkoztató, meghökkentő, de egyben györnyörű portréfotóit csodálhatjuk meg az oldalán. A profi utómunka teszi igazán egyedivé a képeit.

 
Javier Ferrer Vidal portfóliója PDF Nyomtatás E-mail

http://javierferrervidal.com/
Javier Ferrer Vidal fotográfus weboldala, weboldaláni divat- és portéfotókat találhatunk. Képei mellett designos weboldaláért is érdemes ellátogatni oldalára.

 


Hirdetés