Be / KijelentkezésCzárt András Blogja: Linkek

Jelenleg a Linkek menüben található összes cikket látod. Kattints a bal oldali menüben a témánkénti szűkítésre!
Linkcseréhez vagy linkajánláshoz küldj üzenetet a Kapcsolat menüpont segítségével!onOne PhotoFrame - keretezés, egyszerűen PDF Nyomtatás E-mail
2012. január 05. csütörtök, 19:56

Az oOne PhotoFrame szoftver egy tökéletes eszköz arra hogy fotóinkhoz professzionális keretet és hátteret adjunk. Több mint 1600 féle keret és háttér közül választhatunk, melyeket pár kattintással a fotónkhoz adhatunk, és egy egyszerű kezelői felületen módosíthatjuk a tulajdonságait: méretét, színét és átlátszóságát. A szoftver Photoshop-, Lightroom- és Aperture plug-inként, illetve különálló alkalmazásként is működik.

Tökéletes eszköz arra hogy esküvői fotóinkhoz ízléses keretet adjunk, elkészítsük tökéletes fotókönyvünket és albumunkat.

A szoftvernek letölthető egy 30 napos próbaverziója és egy ingyenes kiadása is. A teljes és az ingyenes verzió közötti különbség az hogy az ingyenes csak Adobe Photoshop plug-inként működik, és "mindössze" 30 db háttér és keret közül lehet választani. Ha a teljes verziós szoftver választjuk akkor azért 99,95 USD-t kell fizetni.

30 napos próbaverzió / teljes verzió: http://www.ononesoftware.com/products/suite/photoframe/
ingyenes: http://www.ononesoftware.com/products/photoframe-free/

 
WebLink - a netportál PDF Nyomtatás E-mail
2010. november 23. kedd, 17:31

http://www.weblink.hu/
Óriási magyar linkgyűjtemény. Fotósoknak ezeket a kategóriákat ajánlom: http://foto.weblink.hu/ http://fotoaruhaz.weblink.hu/ http://eskuvoi_foto.weblink.hu/

 
Red Giant: Knoll Light Factory - lencse becsillanások hozzáadása a képünkhöz PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 05. kedd, 12:35

Red Giant Software: Knoll Light Factory segítségével különféle fókusztávolságú lencse becsillanásokat adhatunk hozzá képünkhöz. Na de mi is pontosan ez a "becsillanás"?: Emlékezzünk vissza egy filmbéli jelenetre: a szaharát láthatjuk végtelenbe nyúló dűnékkel, perzselő hőségtől vibráló levegővel, és ahogy mozog a kamera, mi a szaharai tájon fényes, színes köröket, erős fénysugarakat láthatunk. Ez gyakorlatilag lencsehiba, mely akkor keletkezhet, mikor a fény a fényképezőgép optikájában a lencsékről visszaverődik, illetve egy külső erős fényforrás (pl. Nap) oldalról belevilágít. Az előbbit lencsebevonatokkal, az utóbbit napellenzővel lehet csökkenteni. Tehát a lencse becsillanás egy optikai hiba, amelyet az optika gyártók megpróbálnak kiküszöbölni. Ennek ellenére mégis vannak olyanok akik fizetnek egy programért mellyel optikai hibát lehet hozzáadni a képhez. És hogy miért? Bizonyos képeknél csak ez az egy dolog hiányzik a kép hangulatának megteremtéséhez. Csak keressünk rá a Google-ban ilyen képekre, és a látvány magáért beszél: [Google kép keresés: lens flare pictures].

 
www.tripont.hu - Ahol a profi fotósok vásárolnak PDF Nyomtatás E-mail
2010. október 02. szombat, 17:35

http://www.tripont.hu/hu/ - Ahol a profi fotósok vásárolnak
Profi webshop profi fotósoknak: itt megtalálható a studiófotózáshoz szükséges minden kellék amelyek lefedik a teljes munkafolyamatot: digitális (középformátumú) fényképezőgépek, optikák, nyomtatók, szkennerek, vakuk, állványok, de még profi monitorokat is megtalálhatjuk a termékek közt.

 
Alien Skin Exposure: Kreatív filmes fotózás a digitális korszakban PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 25. szombat, 15:05

Bár írtam már egy olyan programról melyben digitálisan készített képeinket "varázsolhatjuk" filmre. Ez a program az Imagenomic RealGrain volt. Viszont illendő megemlítenem az egyik kihívóját és komoly konkurenciáját, melynek neve Alien Skin Exposure. Ebben a programban több mint 500 effekt közül választhatunk, melyek között nem csak a fekete-fehér és színes filmek vannak, hanem kereszthívásos eljárások, fotó-öregbítés karcolásokkal és porral, polaroid effekt, daugerrotípia, infa effekt és még sok más. A szoftver hivatalos weboldalán érdemes megnézi a bemutató videót, ennek segítségével egy összetettebb képet kaphatunk a program működéséről. A használatához Photoshop vagy Lightroom szükséges, mivel beépülő plug-in-ként működik. A trial verziót erről az oldalról lehet letölteni, a hivatalos Exposure weboldalért ide kattintastok! A szoftver ára 249 USD, amely sokkal több mint amennyit a RealGrain -ért kell kiadnunk, így csak akkor akkor érni meg ha gyakran használjuk a plusz funkciókat.

 
ARTidas linkgyűjtemény PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 3
ElégtelenKitűnő 
2010. szeptember 25. szombat, 14:47

http://linkgyujtemeny.artidas.hu/
Egy kiváló, mindenre kiterjedő igényesen megszerkesztett linkgyűjtemény. A katalógusban való megjelenés semmiféle kötelezettséggel nem jár, még visszalinkelned sem muszáj. A fotósoknak ezeket a kategóriákat ajánlanám: (új ablakban nyílik meg) Esküvői fotózás, Fotó, Művészet, Tablófotózás.
ARTidas linkgyűjtemény
Kellemes nézelődést!

 
100lap.hu - a Webkatalógus PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 24. péntek, 18:58

100lap.hu
Magyarországi weblapok linkgyűjteménye különböző kategóriákban. Sajnos nincs külön fotósoknak szánt szekció, de azért érdemes benézni!

 
hasznosoldalak.com - Keresned sem kell! PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 24. péntek, 18:45

http://www.hasznosoldalak.com
Egy mindenre kiterjedő linkgyűjtemény, melyben rengeteg általános témával kapcsolatos oldalak vannak, fotósoknak elsősorban a képek szekciót ajánlanám!

Keresned sem kell!

 
Imagenomic RealGrain - fotózzunk digitálisan filmre! PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 10. péntek, 06:36

"Azokból a régi jó dolgokból... nem maradt semmi." Ha most épp a filmes fotózásra gondolunk, akkor ezt a Photoshop plug-int mindenképp érdemes kipróbálni. Segítségével módosíthatjuk a digitális fotóink "karakterét" (színezet, tónus, kontraszt) úgy, hogy a végeredmény olyan legyen, mintha azt filmre fotóztuk volna. Ehhez nem kell rengeted csúszkát és beállítási lehetőséget módosítani, elég kiválasztani az előre beállított film típusát, és a végeredmény máris látható lesz a képernyőn. A szoftvergyártó összesen 35 fajta film karakterét elemezte. Ezek az előre beállított filmek mellett mi is létrehozhatjuk saját filmtípusunkat, mivel az Imagenomic RealGrain szoftverben lehetőség van egyedi beállítások használatára is. Hogy teljes képet kapjunk a plug-in tudásáról meg kell még említenem, hogy lehetőségünk van a képünkhöz különböző típusú és színű képzajt, kereszthívási eljárást, infra effektet, szolarizációt és megfakult régi fénykép effektet hozzáadni. A program 30 napos próbaverziója INNEN tölthető le, ha meg szeretnénk vásárolni, akkor kb. 100 USD-t kell kiadnunk érte.

Bővebben...
 
onOne Genuine Fractals - fotónagyító szoftver PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 07. kedd, 20:21

onOne Genuine Fractals egy plug-in Photoshophoz, Lightroomhoz és Aperturehoz, amely segítségével nagymértékben nagyíthatjuk fel fotóinkat. Megértem, ha felmerül benned az a kérdés, hogy "de hát akármelyik képszerkesztő program tud átméretezni képeket, így minek vesztegessem az időmet még egy szoftver használatával"? - A fotók felnagyításánál a használt szoftverünk képpontokat ad hozzá a képhez. Az a módszer, ahogy a hiányzó képpontokat hozzáadja, szoftverenként más és más. Általában a fotóink nagyobbra méretezésénél a kép élessége csökken, amelyet leginkább 100%-os nagyításnál, a kontrasztos részeken vagy élek mentén vehetünk észre. Ez azért van, mert az új, hozzáadott pixelt a szomszédos képpontokból számítja ki. A Genuine Fractals plugin más módszert használ az új pixelek hozzáadására, amely eredményeként sokkal pontosabb és élesebb képeket kapunk. Az egyedüli ok, ami visszatarthat a program használatától az az ára, amely 160 USD (kb. 36 000 Ft) a Standard editionért és 300 USD (kb. 68 000Ft) a Professional Editionért.

 
220volt webshop PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 02. csütörtök, 15:18

http://www.220volt.hu/
Ebben a webshopban elsősorban fotós eszközöket, felszereléseket lehet vásárolni, de emellett megtalálhatóak itt házimozik, távirányítós játékok és az LCD TV-k is. Érdemes meglátogatni az oldal tesztjeit, ahol kipróbálják és egy rövid egyoldalas cikkben írják le a tapasztalatokat. A bolt egyik előnyéhez tartozik az (is) hogy akár a rendelt terméket személyesen is át tudjuk venni az ország több mint 220 pontján.

 
Híres fényképek PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2010. szeptember 02. csütörtök, 15:05

http://www.famouspictures.org/
Híres fényképek adatbázisa - wiki-oldalon: ezen az angol nyelvű oldalon rengeteg híres fotót tekinthetünk meg, továbbá elolvashatjuk a fotó készítésének körülményeit: hol és mikor készült, mi a mögötte álló történet. DE mivel ez egy wiki-alapú oldal (mint pl. a mindenki által szerkeszthető enciklopédia, a Wikipédia), ezért -regisztráció után- akárki hozzáadhat, módosíthat az oldalon tartalmat, sőt újabb híres fotókat is közzétehetünk.

 
Artagora - Mesés álmok valósága PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2010. szeptember 02. csütörtök, 14:54

http://www.artagora.hu/
Egy újabb magyar "alkotásértékelő" weblap, melyen a fotók mellett versekről, rajzokról, novellákról és még sok más művészeti alkotásokról mondhatjuk el a véleményünket. A böngészéshez nincs szükség regisztrációra, de feltöltéshez és hozzászóláshoz regisztráció szükséges. Feltöltés után a művek lektoráláson esnek át, tehát csak akkor jelennek meg az oldalon, ha az megfelel a feltöltési kritériumoknak. Akár az új felhasználók is tölthetnek fel anyagokat, nem szükséges creditpontokat gyűjteni.

 
Képügynök PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 02. csütörtök, 14:44

http://www.kepugynok.hu/
Magyar internetes képügynökség, amelyen minden elképzelhető kategóriában tölthetünk fel fotókat. A képeket bárki böngészheti, regisztráció nélkül is. Hasznos eleme a weblapnak a "gyűjtőlap", melyre a megtetszett képeket gyűjthetjük ki, így sokkal könnyebben választhatjuk ki a hasonló képek közül a megvásárolandót.

 
Digitális Fotó Portál PDF Nyomtatás E-mail
2010. szeptember 02. csütörtök, 14:32

http://www.dfp.hu/
Digitális Fotó Portál: Egy olyan magyar képügynökség, amely elsősorban magazinoknak, újságoknak kínálja az -elsősorban magyar hírességekről, sztárokról készült- fotókat. Akárki regisztrálhat és tölthet fel -megfelelő minőségű- fotókat, így egy kis szerencsével nagy példányszámú magazinokban láthatod viszont a képedet. Összességében a DFP egy egyszerűen kezelhető oldal kifinomult keresési lehetőségekkel.

 
magyarfotos.lap.hu - Linktár PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

http://magyarfotos.lap.hu/
Biztos vagyok benne, hogy mindenki ismeri már a lap.hu oldalakat, de aki mégsem, annak érdemes ellátogatni, hiszen rengeteg hasznos oldal címét találhatjuk itt meg kategorizálva, ennél a konkrét lap.hu oldalnál a magyar fotósokat találhatjuk meg betűrendben. Kellemes nézelődést!

 
digitalisfoto.lap.hu Linkgyűjtemény PDF Nyomtatás E-mail

http://digitalisfoto.lap.hu/
Egy gazdag linkgyűjtemény, ahol megtalálható minden ami digitális fényképezéssel kapcsolatos: hírek, tesztek, magazinok, fényképezőgéptesztek, galériák, fórumok, fotóamatőrök oldalai, fotókidolgozás, szoftverek, fotóklubok weboldalai.

 
Szabó Sándor amatőr fotós honlapja! PDF Nyomtatás E-mail

http://www.szabosandor.gportal.hu/
Szörnyű képek egy iszonyatosan sz*r weboldalon tálalva. Kíváncsi lennék hogy van-e még olyan rokon aki nem írt bele a vendégkönyvbe, meg hogy tudja-e a sok képrendelést teljesíteni. Merthogy itt olyat is lehet. :) Hajrá Sanyi, csak így tovább! :) :)

 
Fejes László Oldala PDF Nyomtatás E-mail

http://www.fejesphoto.hu/
Fejes László fotósbarátom weboldala. A lapján megtalálhatod azt, amit egy fotósweblapnak tartalmaznia kell: Egy oldal önmagáról és felszereléséről, jövőbeli tervei, linkek, és persze az elmaradhatatlan fotógalériák. Klikkelj, csak aztán el ne felejts visszatérni. :)

 
Békei Barbara "Balibi" Portfóliója PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 16
ElégtelenKitűnő 

http://balibi.gportal.hu/
Békei Barbara fotós weblapja. Tessék a linkre kattintgatni, a fotóira pedig rákattanni. :) Ha az a kérdésed, hogy mit találhatsz a weblapján, akkor a válaszom az lesz, hogy a gyönyörű verseit, izgalmas & érdekes & művészi fotográfiáit, egy linktárat, továbbá a vendégkönyvet ahol le tudod írni hogy mennyire tetszettek a képei / versei / weboldala.

 
Fotók Várakról 3D-ben PDF Nyomtatás E-mail

http://www.varak3d.hu/
Rengeteg fotót tekinthetünk meg középkori magyar várakról 3D-ben! Ezekhez az anaglif fotók megtekintéséhez vörös-ciánkék szűrős szemüveg szükséges!

 
WYW - Fotós Linkek PDF Nyomtatás E-mail

http://foto.wyw.hu/
Fotózással kapcsolatos linkgyűjtemény a következő témákban: Fotós programok, Fotós szolgáltatás, Apróhirdetések, Események, Pályázatok, Újságok.

 
Glabowsky Weboldala PDF Nyomtatás E-mail

http://www.glabowsky.hu/
"Glabowsky" becenevű fotósbarátom weboldala, weblapján megtalálhatjátok képeit, rengeteg linket, fórumot és híreket.

 
Bedő Kornél Weboldala PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 

http://www.bedokornel.hu/
Ki Ő?: Fotós-barátom, Compur Fotóklub elnöke, Tanár, Természetfotós. A weboldalán megtekinthetitek fotóit, illetve publikációit, cikkeit.

 
Photonet - Online Fotós Magazin PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

http://www.photonet.hu/
Nagyszerű fotós oldal, találhatunk rajta érdekességeket, híreket, tippeket, fotósok galériáját, eseménynaptárat és apróhirdetési lehetőséget.

 
PixInfo - Digitális Fényképezőgép-, Fotónyomtató Tesztek PDF Nyomtatás E-mail

http://pixinfo.com/hu/
Ezen a magyar nyelvű oldalon találhatunk digitális fényképezőgép adatbázist kiválóan használható keresővel, emellett olvashatunk teszteket a digitális fényképezőgépekről, fotónyomtatókról, szoftverekről, sőt: interjúkat és oktatóanyagokat is olvashatunk itt.

 
Andrzej Dragan portfóliója PDF Nyomtatás E-mail

http://andrzejdragan.com/
Andrzej Dragan elgondolkoztató, meghökkentő, de egyben györnyörű portréfotóit csodálhatjuk meg az oldalán. A profi utómunka teszi igazán egyedivé a képeit.

 
Javier Ferrer Vidal portfóliója PDF Nyomtatás E-mail

http://javierferrervidal.com/
Javier Ferrer Vidal fotográfus weboldala, weboldaláni divat- és portéfotókat találhatunk. Képei mellett designos weboldaláért is érdemes ellátogatni oldalára.

 
Compur Fotóklub Weboldala PDF Nyomtatás E-mail

http://www.compur.hu/
Compur Fotóklub Kaposvár: "Egyszerűen csak szeretünk fotózni..." Összejöveteleinken fotóssétákat, túrákat teszünk, pályázatokon veszünk részt, kiállításokra járunk és a digitális képszerkesztést gyakoroljuk. Tagjaink, vendégeink összejöveteleinken vetítéseket tartanak. Évente egyszer képeinkről kiállítást szervezünk.

 
Fotózz! PDF Nyomtatás E-mail

http://fotozz.hu/
Magyarország legismertebb, legkezelhetőbb fotóértékelő oldala. A regisztráció után, -kredit ellenében- a felhasználók feltölthetik fotóikat, melyről a többi felhasználó véleményt írhat, és pontot adhat. Az oldal egyszerűen kezelhető: kereshetünk címszó alapján, illetve a pontozás és a hozzászólások száma alapján is könnyen rendezhetjük a fotókat.

 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Hirdetés