Be / KijelentkezésCzárt András Blogja: Események

Élménybeszámolók, fotókiállítások, hírek és egyéb bejegyzések:Katonai Repülési Múzeumban jártam (Soesterberg, Hollandia) PDF Nyomtatás E-mail
2011. október 07. péntek, 22:17

Utrecht-től 15 km-re, Amersfoort-tól 10 km-re, Soesterberg mellett helyezkedik el a Holland Királyi Légierő hivatalos harcirepülőgép-múzeuma.

Bővebben...
 
Horvátországban, Omis-ban voltam! (Beszámoló és Tippek) PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 42
ElégtelenKitűnő 
2010. szeptember 25. szombat, 15:50

Horvátországi nyaralásunk során Omis festői szépségű városát és környékét látogattuk meg. A cikksorozatomban hasznos információkat, utazási tippeket és programjavaslatokat kaphat az Omisba és Horvátországba látogató olvasó. A cikkben említett árak és árfolyamok a 2010-es évre vonatkoznak! A nyaraláson készült képekért IDE kattintsatok!
Íme az első rész, melyben az odaútról, Omisról- és környékéről és a strandról írok:

Odaút:

Odautunk kora hajnalban kezdődött. 6 órakor indultunk Somogyjádról autóval, és Fonyód felé mentünk ahol az M7-es autópályára tértünk rá. Horvátországnak kiválóan kiépített autópályája van, melybe az M7-es autópálya közvetlenül csatlakozik. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és biztonságosan el lehet jutni Horvátország akármelyik részébe. A Fonyódi feljáró után legközelebb Split-nél jöttünk le az autópályáról, amelytől kb. 25km-re délre található Omis. (Pontos neve: Omiš)

Bővebben...
 
Élménybeszámoló az Őrségi kirándulásról PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 29. vasárnap, 17:34

Az idei falukirándulás keretében Jákra, Szombathelyre és az Őrségbe látogattunk. Az Őrséget, e látnivalókban, kulturális értékekben bővelkedő tájegységet Vas megye délnyugati részében találjuk meg. A neve az "őrt állókból" ered, akiket az Árpádok korában nyugati határvonal védelmére rendeltek e tájra.

2010 augusztus 26-án, csütörtökön a reggel 7 órakor elindultunk utunk első állomása, Ják felé, ahol a község és környéke legfőbb látnivalóját tekintettük meg:

Bővebben...
 
Compur Fotóklub a Liget Fesztiválon, a Fonyódligeti gyermektáborban PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 25. szerda, 16:36

A Somogy Megyei Gyermektábor meghívására hat Compur Fotóklub tag képviselte egyesületünket a Fonyódligeten és Fonyódon megrendezésre kerülő Liget Fesztivál rendezvényen. A klubunk augusztus 13-án kapcsolódott be a "Ligeti" rendezvények fotózásába. A fesztivál utolsó napjáig, augusztus 16-ig összesen több mint 2300 képen örökítettük meg a fellépő csoportokat, azok közönségét és a gyermektábor nyüzsgő életét.

A fellépések este kezdődtek a tábor nagyszínpadán, ahol a Compur Fotóklub minden lehetséges szögből fotózta az előadókat: fontosnak tartom azt, hogy egy fotós csapat között "munkamegosztás" legyen, erre nagyon jó példa volt ez a rendezvényfotózás. Volt, aki elsősorban a közönségről, volt aki a fellépő művészekről készített közeli képet és akadt aki a hátsó sorokból fotózta a fellépők és közönség egészét.

Bővebben...
 
Köszönet a Prizma Körnek! PDF Nyomtatás E-mail
2010. augusztus 24. kedd, 14:07

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Prizma Körnek az Alkonyattól Pirkadatig című fotópályázat nyereményéért és okleveleiért.

Bővebben...
 
Siker a Prizma Kör: Alkonyattól pirkadatig c. fotópályázatán (Időpontváltozás!) PDF Nyomtatás E-mail
2010. március 30. kedd, 20:38

Újabb sikerről számolhatok be: A "Prizma Kör" Fotóművészeti Alkotócsoport által 5. alkalommal kiírt "Alkonyattól Pirkadatig" fotópályázaton értem el eredményt:

Bővebben...
 
Weblap karbantartás PDF Nyomtatás E-mail
2010. február 04. csütörtök, 15:49

Karbantartási munkák miatt Kedden - Szerdán (Február 2-3) a "Fotó Galéria", és néha az egész oldal nem volt elérhető. Ennyi lenne a rossz hír.

A jó hír viszont az, hogy mostanra az oldal teljesen helyreállt, és új funkciókkal bővült: a képekhez már lehet hozzászólást írni, továbbá a galéria főoldala is változott egy kicsit, remélhetőleg jobban használható így, hogy két oszlopban vannak a kép-kategóriák.

-Czárt András-

 
Siker a Világjáró Magazin fotópályázatán! PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2009. november 22. vasárnap, 11:33

  Tunéziai utazásom során rengeteg gyönyörű helyet jártam be ahol temérdek képet készítettem. Az egyik kedvenc képem a sousse-i partról készült, melyen a tengerparti szállodasor és a tenger örökmozgó hullámai láthatók amiket a lemenő nap fénye fest be. Ezzel a képpel neveztem a Világjáró Magazin havonta kiírt "Más-Kép" című fotópályázatára, melyen

Bővebben...
 
Hollandiai Kirándulás szavakban és képekben FRISSÍTVE! PDF Nyomtatás E-mail
2009. augusztus 21. péntek, 22:28

Üdvözlök Újra Mindenkit!

Egy rövidebb szünet után új képekkel jelentkezek, fogadjátok sok szeretettel a Hollandiai kirándulásomon készült képeimet.

Erre tessék: http://www.czartandras.hu/portfolio/category/15

Íme a cikk:

Amersfoortban jártunk

Az idei nyáron, Augusztusban, csoportos látogatást tettünk a

Bővebben...
 
Gyönyörű lányok a Kaposvár Plazaban PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2009. május 28. csütörtök, 18:20

A hastáncos lányok képei után egy újabb képeket tettem fel a gyönyörű hölgyekről. A Kaposvár Plazaban került megrendezésre a Venus Topmodell verseny döntője, amelyet Én fotósként semmi pénzért sem hagytam volna ki.

A fotókért erre tessék:
http://czartandras.hu/portfolio/category/14

Üdvözlettel, Czárt András.

 
Hastáncbemutató a Kaposvár Plazaban PDF Nyomtatás E-mail
2009. május 06. szerda, 18:25

Helló Mindenkinek!

Ma egy igazi csemegével fogok szolgálni az olvasóknak és (kép)nézőknek (a férfiolvasóknak mindenképp): a Kaposvár Plazaban fényképezett hastáncbemutató képeivel. Eddig "érlelődtek" a gépemen ezek a képek, de most úgy érzem hogy meg kell osztanom őket a weblapomon!
A képekért kattints IDE.

Hastánc a Kaposvár Plazaban - hastáncosok

Üdvözlettel, Czárt András.

 
Kellemes Húsvét Ünnepeket! PDF Nyomtatás E-mail
2009. április 13. hétfő, 20:11

Először is, minden Kedves Látogatónak Boldog Húsvét Ünnepeket Kívánok, ( így utólag, persze :) ), a lányoknak pedig sok locsolót! ;-)

Ahogy nézem, már rég volt hogy

Bővebben...
 
Compur-Kiállítás megnyitó (képekkel) PDF Nyomtatás E-mail
2009. március 03. kedd, 12:09

Üdvözletem Minden Látogatónak!

Pont egy hete történt, hogy a Compur Fotóklub éves kiállítása megnyitota kapuit így ebből az alkalomból feltettem 2 képet.

Bővebben...
 
Meghívó a Compur Fotóklub éves kiállítására PDF Nyomtatás E-mail
2009. február 22. vasárnap, 12:34

Sok-sok szeretettel megívok minden Blog-látogatót a Compur Fotóklub éves fotókiállításának a megnyitójára, amely 2009.02.24 -én, 17:30-kor kezdődik. További információ a képen (katt!):

Compur Fotóklub Meghívó

Czárt András.

 
Éjszakai Fotózás Somogyfajszon (új képek) PDF Nyomtatás E-mail
2009. február 22. vasárnap, 09:57

Üdvözletem Mindenkinek!

Már egy ideje nem írtam, úgyhogy most hétvégén (most épp hétvége van, mikor írom ezt a cikket) bepótolom. Szóval a Somogyfajszon készült képeimet töltöttem fel, plusz hozzá egy cikket ami a Somogyi Hírlapban jelent meg. Ehhez somindent nem fűznék hozzá, olvassátok el a cikket. A rendezést mi, a Compur Fotóklubosok bonyolítottuk,

Bővebben...
 
Új menüpont: Bemutatkozom PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 2
ElégtelenKitűnő 
2009. február 11. szerda, 22:11

Egy új menüpont került fel az oldalra. Ez a "Bemutatkozom", amelyben írok egy kicsit Magamról, a Fotóklubról és a fotózásól.

 
Új oldalak a "Kedvencek (Linkek)" menüben PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 
2009. február 04. szerda, 20:28

Az elmúlt pár napban rengeteg új linket tettem fel a Kedvencek menübe. Ha szereted a szép képeket, biztos fogsz közöttük jó oldalakat találni. A feltöltés ezután sem áll le, szinte minden nap kerül fel 1-2 új érdekes oldal.

 
Fotókiállítás Somogyjádon PDF Nyomtatás E-mail
2009. február 02. hétfő, 17:55

A kaposvári székhelyű Somogyi Fotóklub tavaly ünnepelte 50. születésnapját. E jeles alkalomból, Somogy megye több helyszínen rendezett kiállítás most Somogyjádra látogat. A somogyjádi sportcsarnokban bemutatandó tárlat egy válogatás a klub jelenlegi, aktív tagok munkájából. A megnyitó 2009. Február 7.-én 15:00-kor kerül megrendezésre.

Bővebben...
 
Hello World! - Helló Világ! PDF Nyomtatás E-mail
2009. január 31. szombat, 17:00

   Először is, Hello World, Helló Világ, itt vagyok Én is benne ebbe az internetbe'. :) Másodszor pedig Boldog 0. Születésnapot a blognak! :)

Bővebben...
 


Hirdetés